“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

» ASUS ще се включи в посрещането на Diablo III

“айвански€т производител ASUS ще раздава атрактивни за геймърите награди по време на едно от УдиаболичнитеФ партита, които ще отбележат премиерата на играта у нас.

11 май 2012
4686 прочитани€
8 одобрени€
3 неодобрени€

¬чера от българското подразделение на ASUS съобщиха, че компани€та ще подкрепи специалното събитие за представ€нето на дългоочакваната игра Diablo III в Ѕългари€, организирано от "ѕулсар" и "Gaming Entertainment". ѕо време на това "диаболично парти", организаторите обещават на посетителите пътешествие из Rogue Encampment, зрелищна възстановка на атмосферата от играта и възможност да се включат в специален Diablo II турнир.

ASUS пък ще осигури за гостите на събитието най-различни награди, които според компани€та "не са за изпускане" – участниците в специална ASUS томбола ще могат да си тръгнат с най-новата видеокарта ASUS Radeon HD 7870 с мощен AMD графичен процесор и ексклузивна охлаждаща технологи€ DirectCU II, а за останалите са предвидени "не по-малко качествени изненади". ≈стествено, компани€та ще даде възможност на запалените геймъри да се увер€т на м€сто в потенциала на геймърските компоненти и лаптопи ASUS, а техниката на събитието ще бъде ексклузивно осигурена от производител€, гласи още информаци€та от ASUS.

Diablo III launch party at Blender

¬ заключение е редно да припомним, че споменатото парти н€ма да е единственото, което ще отбележи българската премиера на Diablo III на 14-и срещи 15-и май. ƒоста атракции обещава и алтернативни€т "адски рок купон", който организират по същото време, но на друго м€сто представителите на Ozone.bg. 

8 одобрени€
3 неодобрени€
ќще от рубрика "»гри"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"» ASUS ще се включи в посрещането на Diablo III"    

абонамент за бюлетина