Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Plustek въвежда високите скорости и при мобилните си скренери с новия MobileOffice D430

Въпреки портативния си формат Plustek MobileOffice D430 осигурява всичко необходимо за интензивно сканиране на различни по размер и материали документи, като осигурява също дуплекс функционалност, бързина и надеждност, твърдят от компанията.

09 май 2012
5712 прочитания
3 одобрения
1 неодобрение

Много от по-опитните потребители сигурно трудно биха се впечатлили от скенер на производител, специализиран най-вече в разработката и производството на скенери, но компанията Plustek все пак често успява да създаде устройства, поддържащи интереса на достатъчно високо ниво. Точно такъв продукт е новият модел Plustek MobileOffice D430, което е лесен за използване, високоскоростен скенер с дуплексна функционалност, но изпълнен в портативен формат и подходящ за индустриални сегменти, в които често се налага да се сканират бързо различни по размер, тип и материал документи – от шофьорски книжки и визитки, до пластмасови карти и фкатури. Според компанията, въпросното устройство може да сканира всичко с рзмери от 1.18"x1.38" до 8" x 50" и с дебелина до 1,2 мм, така че да върши работа и в сфери като здравеопазването, финанси и банково дело, хотели и ресторанти и всички други, които искат да се възползват от бързината на работа и компактните размери на MobileOffice D430.

Plustek MobileOffice D430 portable high-speed scanner

А освен че е компактен въпросният скенер дава възможност за хоризонтално и вертикално излизане на хартията, което дава допълнителна гъвкавост при разполагането на устройството в ограничени пространства. От Plustek изтъкват и подсиления корпус и сканиращ механизъм, който подобрява надеждността и гарантира безпроблемна работа дори, као се налага да се сканират по 1000 страници дневно.

Plustek MobileOffice D430 portable high-speed scanner

Plustek MobileOffice D430 е оборудван със система за автоматично определяне на размера на хартията и положението на изображението, както и за регулиране на параметрите с цел подобряване на качеството. В резултата на това се подобрява както продуктивността при сканирането така и резултатите при оптичното разпоазнаване (OCR) на текста, отбелязват от компанията. Разбира се, в комплект със скенера идва и нужния за тази задача софтуер.

Plustek MobileOffice D430 portable high-speed scanner

Наличните стандартни TWAIN драйвери пък гарантират безпроблемната интеграция на портативния документен скенер с всякакви спфтуерни приложения за управление на електронната документация, а предвидените общо девет програмируеми бутона позволяват бързо обслужване на повечето най-често изпълнявани задачи. И накрая, от Plustek подчертават и лесното обслужване на устройството, което може да се почиства просто като се повдигне капака му.

От производителя не дават подробности за цената и наличността на MobileOffice D430, но както обикновено препоръчват за повече информация по тези въпроси да се обръщате към дистрибуторите на Plustek у нас – Адком и Комелсофт Мултимедия. 

3 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Скенери"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Plustek въвежда високите скорости и при мобилните си скренери с новия MobileOffice D430"    

абонамент за бюлетина