Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Нов геймърски мишок CM Storm Sentinel Advance II ще променя правилата на игрите

CM Storm Sentinel Advance II се отличава с ултрамодерен сензор Avago 9800 с чувствителност над 8000 DPI и куп класни характеристики, които ще станат достъпни за европейските геймъри към края на месеца.

04 май 2012
6551 прочитания
8 одобрения
1 неодобрение

Десетина дни след като предложи нова клавиатура за сериозен гейминг, компанията Cooler Master съобщи за предстоящата поява и на още едно не по-малко сериозно геймърско оръжие с фирмената марка CM Storm – новият мишок Sentinel Advance II.

CM Storm Sentinel Advance II gaming mouse

Както подсказва наименованието, този "гризач" е пряк наследник на един от първите продукти с тази марка, който успешно се сражава на геймърските арени вече близо 3 години. CM Storm Sentinel Advance II обаче има претенции да е "най-модерната мишка на пазара" (според официалното съобщение на компанията). За това звание вероятно ще претендират и други продукти от този тип, но е сигурно, че Sentinel Advance II е оборудвана с всичко необходимо за бързина, прецизност и надеждност в игрите.

CM Storm Sentinel Advance II gaming mouse

Новата мишка на Cooler Master всъщност наистина е оборудвана с един от най-модерните лазерни сензори на пазара - Avago 9800, чиято поддържана резолюция надхвърля 8000 DPI. Това, разбира се, вдига нивата на чувствителност и прецизност, включително и на по-ниските резолюции. От производителя изтъкват и наличието на т.нар. ultra low lift off distance (LOD) конструкция, която позволява на геймърите светкавично да препозиционират мишката си, без да се опасяват, че курсора им ще отлети в нежелана част от екрана и, че могат да загубят, предимството на точния прицел и бързината срещу опонентите си. Според Cooler Master, подобреният сензор води до по-висока точност и при използване на мишката на всякакви повърхности.

CM Storm Sentinel Advance II gaming mouse

CM Storm Sentinel Advance II, разбира се, носи и други любими на геймърите характеристики. Осем-бутонната мишка е оборудвана и със 128 КВ вградена памет за записване на профили и макроси, възможности за промяна на теглото с допълнителни тежести, удобен корпус с гумирана повърхност за здрав захват, специални бутони за промяна на резолюцията в движение, LED система за осветяване с ефекти в различни цветове и какво ли още не.

CM Storm Sentinel Advance II gaming mouse

Според официалната информация от производителя, продажбите на новия геймърски мишок CM Storm Sentinel Advance II са започнали от 3-и май, а очакваната цена на европейския пазар (където той се очаква към края на месеца) е около 55 евро (без ДДС). 

8 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "PC периферия и аксесоари"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нов геймърски мишок CM Storm Sentinel Advance II ще променя правилата на игрите"    

абонамент за бюлетина