Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новите интерактивни телевизори от линиите Series 7 и Series 8 на Samsung се управляват с жестове и глас

В това вче могат да се уверят и българските потрбители, които с новите Full LED модели на Samsung те имат достъп не само до отлична картина, много съдържание и интерактивен начин на управление, но и до възможността за актуализиране на софтуера и хардуера.

27 април 2012
12605 прочитания
20 одобрения
4 неодобрения

Компанията Samsung Electronics продължава серията анонси, в която влезе през последните дни, като най-пресният носи добра новина за любителите на телевизионните забавления у нас: на българския пазар вече се предлагат най-новите Smart телевизори на компанията от сериите Series 7 и Series 8.

Главната особеност на Samsung Smart TV Series 7 и Series 8 моделите е възможността потребителя да управлява съдържанието по интуитивен начин чрез жестови и гласови команди. Всъщност телевизорите от това ново поколение могат да се свързват безжично и към съвместими клавиатури и мишки, което още повече улеснява управлението и достъпа до съдържание.

Samsung Smart TV Full LED ES8000

Наред с тези опции за интуитивен контрол скоро ще дойде и възможност за актуализиране на хардуера чрез т.нар. Evolution Kit, който гарантира на потребителя, че телевизорът му винаги ще има най-актуалните спецификации. Въпросният кит ще е съвместим с най-класните модели телевизори, пуснати в производство през 2012 и ще бъде наличен в магазинната мрежа през 2013, уточняват от компанията.

В телевизорите от тазгодишното поколение Samsung акцентира и на новата си Full LED технология, която според компанията се характеризира с "висока енергийна ефективност, изключително качество на картината и тънка рамка на достъпна цена".

Samsung Smart TV Full LED ES8000

Друга новост е технологията AllShare Play, чрез която потребителите могат да качват и споделят мултимедийно съдържание към съвместими устройства като смартфони, таблети, камери и компютри, независимо дали се намират у дома или са някъде навън. А благодарение на новия двуядрен процесор те няма да имат никакви проблеми при едновременното използване на различни приложения и ще могат да отварят множество прозорци при сърфиране в Мрежата, обещават още от компанията.

Достъпните на българския пазар Full LED серии, покриват базовия и средния клас телевизори, като спецификациите им са съобразени с различни изисквания на потребителите, според Samsung. Непосредствено преди Европейското първенство по футбол компанията обещава впечатляващи изненади за всички футболни фенове. Според официалната информация, "те ще влкючват атрактивни промоции и специални модели, чиято цел е да предоставят максимално реалистично изживяване на феновете".

Samsung Smart TV Full LED Smart touch control

Допълнителни подробности за новите Samsung Smart TV Full LED телевизори могат да се намерят на официалната продуктова уеб страница

20 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Потребителска електроника"
КОМЕНТАРИ ОТ  
kyrkande
12:15, 02 май 2012
Още навремето Дъглас Адамс беше го описал в Пътеводителя: каро гледаш телевизия, мируваш, щото а мръднеш, а сменил програмата
1
одобрения: 1
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Новите интерактивни телевизори от линиите Series 7 и Series 8 на Samsung се управляват с жестове и глас"    

абонамент за бюлетина