Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Windows 8 Release Preview ще излезе в началото на юни

ОС изданието Windows 8 Release Preview, което трябва да стане достъпно през първата седмица на юни, вероятно ще се различава от Consumer Preview само по оправените бъгове и грешки, които са открити до момента.

25 април 2012
5788 прочитания
17 одобрения
0 неодобрения

По време на проведената тези дни в Япония конференция Windows 8 Developer Days представители на Microsoft обявиха, че след около месец и половина заинтересованите потребители ще получат достъп до най-новата версия на Windows 8 - Release Preview.

Windows 8 Developer Days

Припомняме, че преди около два месеца Microsoft представи версията Windows 8 Consumer Preview, която според тогавашните изявления на компанията е пълна, т.е. именно така ще изглежда операционната система и във финалния си вид. С други думи Windows 8 Release Preview вероятно ще се различава от Consumer Preview само по оправените бъгове и грешки, които са открити до момента. Очаква се и малко по-разширена поддръжка за магазина за приложения, който ще стане достъпен в още 33 страни по света. Засега това са и всички подробности за новото предварително издание, споделяни от разработчиците, според които Windows 8 Release Preview ще излезе през първата седмица на юни.

Остана да напомним също, че след тази версия ще има още един, вече последен етап на рфазработка пред финалното издание – преминаването към статут RTM. Това ще е и версията, която ще получат OEM партньорите на Microsoft, за да започнат внедряването на платформата в своите крайни устройства. 

17 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Операционни системи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Windows 8 Release Preview ще излезе в началото на юни"    

абонамент за бюлетина