Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

LG стартира услугата си 3D World за достъп до 3D съдържание

Българските потребители на LG CINEMA 3D Smart TV ще бъдат сред първите, които ще могат да се възползват от висококачественото триизмерно съдържание, осигурявано чрез услугата.

24 април 2012
6284 прочитания
9 одобрения
1 неодобрение

По-малко от седмица след като представи у нас най-новото си поколение CINEMA 3D Smart телевизори, компанията LG Electronics анонсира световния старт на една много съществена за тях услуга. Тя се нарича 3D World и ще предоставя достъп до разнообразно 3D съдържание с високо качество, информират от компанията. Новата услуга 3D World първоначално ще бъде достъпна за собствениците на телевизори от серията LG CINEMA 3D Smart TV в около 70 държави, сред които и България.

LG 3D World

3D World е наследник на приложението за Smart телевизори на LG 3D Zone, което компанията представи миналата година, уточняват от LG. Подобрената му версия осигурява още по-богат избор от висококачествено 3D съдържание чрез икона за бърз достъп на главното меню Home Dashboard. Освен това потребителите имат възможност да избират от от няколко тематични категории,

LG 3D World

Според официалната информация, LG планира в бъдеще да разшири партньорските си взаимоотношения с световни доставчици на 3D съдържание, така че да осигури възможно най-богато триизмерно съдържание на клиентите си.

LG 3D World

Услугата 3D World ще се предлага под формата на приложение за CINEMA 3D Smart телевизорите LG, които компанията пусна на пазара през 2011 година. В новото поколение CINEMA 3D Smart телевизори, които бяха представени в България този месец 3D World ще бъде достъпен като икона за бърз достъп от главното меню Home Dashboard. 

9 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"LG стартира услугата си 3D World за достъп до 3D съдържание"    

абонамент за бюлетина