Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Runic Games публикува уводния синематик на Torchlight II

В него студиото представя главния злодей, срещу който ще се изправят героите в Torchlight II.

24 април 2012
4933 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Предположенията, че отложеното продължение на RPG играта Torchlight ще се появи приблизително около дебюта на Diablo III изглежда ще се окажат точни. Това съдим от нарасналата активност на студиото Runic Games (основано от собствениците на Blizzard North и създатели на Diablo I и II), което в края на миналата седмица публикува уводния "синематик" на Torchlight II.

Torchlight II berserker

Видео етюдите са една от новостите в следващото издание на въпросната Diablo-подобна игра, която си спечели доста почитатели през 2009 г. Историята в Torchlight II ще продължава там, откъдето тя свършва в Torchlight и ще изправи героите пред нови предизвикателства и опоненти. В уводния синамтик, с който геймърите ще бъдат въведени и в самото приключение, зрителите имат възможност да се запознаят (макар и само в комиксов стил) с главния злодей, наречен Ордрак (Ordrak).


Засега от Runic Games запазват дискретно мълчание относно другите детайли за Torchlight II, който ще въведе четири нови персонажа, но се очаква компанията да стане по-щедра на подробности с наближаването на премиерата на Diablo III. За дебютната дата на Torchlight II все още не се знае нищо. 

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Runic Games публикува уводния синематик на Torchlight II"    

абонамент за бюлетина