Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Brother започва да предлага и самостоятелни скенери

Към края на април или началото на май Brother ще атакува европейските пазари с широка гама еднофункционалните скенери подходящи за домашна, офис и мобилна употреба.

24 април 2012
5357 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Компанията Brother, добре позната у нас най-вече със своите мултифункционални продукти за печат в офиса и у дома, скоро ще опита шанса си и на пазара на еднофункционалните скенери. Това разкриха представители на фирмата миналата седмица по време на специално мероприятие в Берлин, на което присъстваха и колеги от Computerworld BG. В Brother смятат, че пазарът на самостоятелни скенери в Европа ще продължава да расте, тъй като организациите търсят повече решения за ефективно управление на документите. Следвайки тази тенденция, скоро компанията ще започне да предлага широк спектър от настолни и мобилни устройства за каниране.

Brother scanners

За направата им Brother ще разчита на опита си в сканиращите технологии, използвани в многофункционалните машини на марката, като ще предложи различни устройства подходящи както за домашна, така и за офис среда. В тези сегменти компанията ще атакува с т.нар. Automatic Document Scanners (ADS), представени от моделите ADS-2100, ADS-2600W. На път са и предназначените за мобилна употреба портативни устройства от фамилията Mobile Document Scanners (DS) в лицето на DS-600, DS-700D (първият от които сканира едностранно, а вторият – двустранно).Според Brother всички тези нови машини са конструирани с идеята да пестят време и да подобряват ефективността в организациите.

Brother scanners

Двата настолни цветни скенера (ADS-2100, ADS-2600W) могат да работят с различни документи – от хартиени до пластмасови карти, предлагат скорост от до 48 изображения в минута (ipm - images per minute), резолюция на сканиране до 1200 dpi и "one touch" управление за по-лесно използване. Те също сканират документи към различни типове формати, предлагат решения за управление със софтуери на компании като Nuance и Bizcard, имат опция за двустранно сканиране и 50-листова автоматичен фидер (automatic document feeder - ADF).

Моделът ADS-2600W ще се предлага с мрежова и WiFi свързаност като стандарт, както и с 9,3 см цветен сензорен дисплей. ADS-2100, ADS-2600W се захранват през USB порт, което премахва нуждата от AC адаптер или батерия.

Brother scanners

Новите ADS и DS самостоятелни скенери на Brother се очакват на Европейските пазари към края април или през май. Повече информация за тези машини вероятно ще се появи своевременно на локализирания сайт на компанията, а междувременно се очаква тя да разкрие и още подробности около най-новите попълнения и технологии в нейното портфолио. 

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Скенери"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Brother започва да предлага и самостоятелни скенери"    

абонамент за бюлетина