VIVACOM подарява електронен четец с абонамент за онлайн книжарницата VIVA Books

VIVACOM отбелязва Световния ден на книгата, като организира викторина във Facebook, в рамките на която ще осигурии задълго безплатно четиво на един любител на литературата.

23 април 2012
5063 прочитания
0 коментара
2 одобрения
4 неодобрения

VIVACOM ще подари електронен четец заедно с една година безплатен абонамент за наскоро откритата електронна книжарница за художествена литература VIVA Books. На този подарък ще има възможност да се зарадва някой от участниците в специална игра, посветена на днешния Световен ден на книгата. В продължение на една седмица до 29 април 2012 г. във Facebook страницата на VIVACOM ще бъде публикувана викторина с пет въпроса, свързани с услугата VIVABooks. Отговорилите правилно на всеки един от тях ще участват в томболата за eBook четец Prestigio PER5162B, на който спечелилият цяла година ще може да наема и чете напълно безплатно всички заглавия от електронната библиотека на телекома, гласи официалната информация.

VIVA Books

Prestigio PER5162B e първият четец за електронни книги с вграден FM тунер и на практика съвместява шест функции в едно устройство – e-reader, музикален плейър, фотоапарат, интернет достъп, радио и речник. Устройството е с джобен формат и дебелина само 10,3 мм и се отличава с добри характеристики за този клас техника, като осигурява 2GB вградена памет и батерия, която позволява до 15 000 прелиствания с едно зареждане. Четецът Prestigio PER5162B е съвместим с множество формати за е-книги, включително и заглавия със защитени авторски права, голям висококачествен e-Ink дисплей - Gray Scale 6" с QWERTY клавиатура и WI-FI връзка.

Prestigio PER5162B e-reader

Името на печелившия късметлия в томболата ще бъде обявено до 3 май 2012 във Facebook страницата на VIVACOM, а новият притежател на Prestigio PER5162B ще може да избира от каталог с повече от 1200 от най-силните заглавия в художествената и бизнес литература, налични в момента на платформата VIVA Books, допълват още от компанията. 

2 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Lifestyle"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"VIVACOM подарява електронен четец с абонамент за онлайн книжарницата VIVA Books"    

абонамент за бюлетина
връзка с нас