Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

“Диаболично” парти ще отбележи премиерата на Diablo III у нас

Официалната премиера за нашата страна на една от най-очакваните компютърни игри за 2012 година ще се състои вечерта на 14 април, така че най-нетърпеливите геймъри да могат да вземат своето копие на Diablo III още в първите минути на 15 април.

23 април 2012
5832 прочитания
9 одобрения
4 неодобрения

След като американската компания "Blizzard Entertainment" официално насрочи излизането на третата част от Diablo поредицата за 15 май, "GamingEntertainment" и дистрибуторът Пулсар канят най-нетърпеливите на официалната диаболична премиера на най-дългоочакваната компютърна игра за 2012 година. По повод официалното излизане на играта двете компании ни обещават зрелищно "launch парти", по време на което най-запалените геймъри в България ще бъдат потопени в пресъздадената специално за тях уникална атмосфера на Diablo. На въпросното парти най-нетърпеливите родни геймъри ще бъдат сред първите в света, които ще държат в най-новото издание на култовата игра и ще могат да вземат своето копие още в първите минути на 15 май, разкриват още организаторите.

Diablo III barbarian

"Елате на 14 май 2012 г., в 19:00 ч. в клуб "Blender" (централен подлез на НДК, срещу фонтаните), за да преброим заедно часовете до края на света на компютърните игри такъв, какъвто го познаваме!. Гарантираме неповторимо изживяване за всички търсачи на силни усещания. Нищо не може да ни спре в желанието да объркаме представите ви за измислица и реалност! Ще ви отведем за последно в местността Rogue Encampment, ще ви дадем възможност да се превъплътите в митичните Diablo герои и ще ви поверим реални мисии, ще ви предизвикаме да премерите сили с най-добрите играчи в специален Diablo II турнир и понеже няма да ви се вярва, че всичко това ви се е случило, ще ви снимаме с косплеърите за спомен и ще ви раздадем много награди.", гласи официалната покана на "Пулсар" и "GamingEntertainment".

Пълната информация за събитието ще бъде предоставена в 12:00 часа в петък, 27 април, на специалната Diаblo III страница на сайта на Пулсар.

Diablo III launch party

Отговори на някои от най-горещите въпроси за самата игра преди премиерата можете да намерите в специалната ни публикация по темата, а още подробности и информация за Diablo III , разбира се, има и на официалния сайт

9 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
¦•••SHERIFA•••¦
18:14, 07 май 2012
Не бих си позволил да отида на олигополно парти с още по-монополистична цена на игра, струваща най-скъпо от цял свят (правил съм директни сравнения с една камара европейски retailers + от страни извън EU). Чисто и просто платена новина или репортаж. Гласувам „Против“ (неодобрение), тъй като смятам (както и множество народ из България), че не може повече да ни цакат с топла бира [ препратка ] .

При средна европейска цена от €43-€48, тукашната цена е най-висока, а партито отново НЕ е официално от страна на Blizzard (това го пиша за редактора на новината - може да се провери това, че България НИКОГА не е присъствала в техните списъци, отделно и нямат официален представител за BG). Все пак ще си позволя да публикувам алтернатива за малко по-евтина цена, но и нормална (от гледна точна на останалите европейци) + получена играта още на 15-ти в полунощ, независимо в коя част на света се намира даденият човек: [ препратка ] .

А тези, които все пак биха си позволили да отидат на подобно парти, то това значи, че те ПОДКРЕПЯТ за пореден път монополите (Pulsar & Ozone - в олигопол), което значи: ВИСОКИ цени, НИСКА покупателна способност, ВИСОКО пиратство, аморални (безочливи) постъпки от страна на retailers (за ПОРЕДЕН път за ПОРЕДНА година) .
1
одобрения: 0
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"“Диаболично” парти ще отбележи премиерата на Diablo III у нас"    

абонамент за бюлетина