Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Sony обяви още три безплатни приложения за PlayStation Vita

Беззплатното “блокче за рисуване” Paint Park вече е достъпно за притежателите на PlayStation Vita и може да бъде свалено от PlayStation Store, а създателят на пъзели Treasure Park и интерактивният “социален” будилник Wake-Up Club ще се появят в онлайн магазина през следващите дни.

21 април 2012
6759 прочитания
7 одобрения
4 неодобрения

Най-новата портативна гейм конзола на Sony - PlayStation Vita – е на разположение и на българските любители на мобилните забавления от 1 март, като също от тогава тук е достъпен и таченият от феновете онлайн магазин PlayStation Store, от който могат да се сдобиват с допълнително съдържание за устройствата си. Голяма част от него е платена, но има и безплатна част, която скоро Sony ще разшири с още три нови приложения, информират от компанията. Следват по няколко думи за всяко от тях.

PlayStation Vita

Paint Park превръща конзолата в 5-инчов сензорен албум за рисуване. Програмата дава възможност за "разкрасяване" на различни снимки, както и за споделяне на рисунките с приятели, благодарение на наличния онлайн режим. За взаимодействие с приложението се използва сензорният екран на конзолата, а според официалната информация притежателите на PS Vita могат да рисуват и заедно чрез поддържания режим. Ad-Hoc mode.

Paint Park for PlayStation Vita

Второто приложение, което ще се появи съвсем скоро ще е Treasure Park. По информацията от Sony с помощта на тази програмка потребителите на PlayStation Vita ще могат да създават и споделят с приятели собствени пъзели и главоблъсканици, като ги зареждат с бомби и капани с цел да постигнат възможно най-голям сбор точки.

Treasure Park for PlayStation Vita

Третата безплатна програмка е Wake-Up Club, която представлява интерактивен будилник за PS Vita, но с "разширени възможности". Една от тях е например възможността за синхронизация между потребители, които са заредили алармата на будилника за едно и също време. Така, според разработчиците, потребителите ще имат възможност да се будят сутрин заедно с цялото интерактивно общество на PS Vita.

Wake-up Club for PlayStation Vita

Според наличната информация, приложението Paint Park вече е достъпно за притежателите на PlayStation Vita и може да бъде свалено от PlayStation Store, а другите две ще се появят в онлайн магазина през следващите дни. 

7 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Sony обяви още три безплатни приложения за PlayStation Vita"    

абонамент за бюлетина