Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Обявиха Crysis 3, чакаме го през пролетта на 2013 г.

По план Crysis 3 ще излезе на пазара през пролетта на 2013 г. но още от сега се приемат предварителни поръчки за някои издания, предлагащи на геймърите актуализиран боен арсенал.

17 април 2012
9063 прочитания
39 одобрения
4 неодобрения

Новият епизод от успешнята FPS игра Crysis на разработчиците от Crytek ще излезе през пролетта на 2013 г. за PC, Xbox 360 и PS3, обявиха вчера от издателството на поредицата Electronic Arts. На този етап компанията предлага малко оскъдни, но все пак официални подробности за Crysis 3, които преразказваме накратко по-долу.

Crysis 3

Crysis 3 продължава фабулата от втората част на играта, но този път действието се развива през 2047 г. – 24 години след събитията в Crysis 2. Мястото на действието отново е Ню Йорк, или по-скоро това, което е останало от него – в случая, покрит с купол (Nanodome), под който все още живи пришълци и диви животни се разхождат из странен лабиринт от потайни вертикални джунгли, разделение на седем зони, наречени Седемте чудеса (Seven Wonders) и предлагащи на геймърите седем различни околни среди за куестове и битки срещу мутантите, на корпорацията Cell.

Crysis 3

От официалната информация не става съвсем ясно, но начинът на поднасянето й предполага, че някои от мисиите поне частично ще изискват онлайн взаимодействие или кооперативни режими, което звучи логично на фона на неотдавнашната информация за предстояща поява на социална мрежа за геймъри от Crytek. Разбира се, в новия епизод играчите ще получат пълна доза от очакваното – нанокостюм с нови ъпгрейди, куп модернизирани оръжия, включително извънземни, плюс уникален композитен и смъртоносен "нано-лък".

Crysis 3

За геймплея и графиката в новата игра, естествено, ще отговаря CryENGINE 3, с който разработчиците ни обещават невиждани досега зрелища и чудеса.

Crysis 3

Както споменахме, пазарният дебют на Crysis 3 по план ще се състои следващата пролет, но предварителни поръчки за някои варианти на играта могат да се правят още от сега. Може да се поръча например изданието Crysis 3 Hunter Edition, който ще даде на геймърите споменатия лък и за мултиплейър режим, като ще има още три допълнения, наречени Stalker Pack, Overkill Pack и Predator Pack и предлагащи в допълнение характерен боен арсенал. 

39 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Обявиха Crysis 3, чакаме го през пролетта на 2013 г."    

абонамент за бюлетина