Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Български разработчик показа нова технология за бърза и “безоблачна” синхронизация на данни

Тя е въплътена в почаквания скоро на пазара софтуер B-Folders 3 на компанията JointLogic, който позволява организиране и синхронизация на поверителна лична информация между мобилни устройства и компютри без използване на облачни услуги.

12 април 2012
7084 прочитания
27 одобрения
4 неодобрения

По-малко от две минути за синхронизиране на личната информация между таблет, смартфон, лаптоп и настолен компютър звучи малко като фантастика, но всъщност е напълно постижимо. Това демонстрира българската софтуерна компания JointLogic с очакващия скорошен дебют свой софтуер B-Folders 3. Интересното при този продукт е, че въплъщава нова технология която позволява организиране и синхронизирането на данните да става без използване на облачни услуги, каквито обикновено влизат в действие при традиционните инструменти за целта. Вместо това се разчита изцяло на локалната Wi-Fi мрежа, а колко лесно става цялата операция по синхронизирането може да се види на видео клипа по-долу.


B-Folders е органайзер който защитава личната информация и работи под всички разпространени ОС платформи - Android, Windows, Mac OS X и Linux. Според създателите на софтуера, той може да бъде много полезен за бизнеса, тъй като възможните му приложения са доста разнообразни. Той може да служи например за поддържане на контактна информация на клиенти и партньори, пазене на пароли за онлайн банкиране и пазаруване, водене на бележки и "брейнсторминг", управление на задачи и проекти, водене на дневници и др.

B-Folders

Според JointLogic, предлаганата в момента версия B-Folders 2 е получила много позитивни отзиви от потребителите на Android Market и на Amazon, където е свободно достъпен за сваляне Android клиента.

B-Folders

Още за бързия Wi-Fi синхронизатор на данни B-Folders можете да научите и от офииалната продуктова страница

27 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Софтуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Български разработчик показа нова технология за бърза и “безоблачна” синхронизация на данни"    

абонамент за бюлетина