Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

“Мекромант” ще е първият допълнителен персонаж в Borderlands 2

Новият персонаж няма да е на разположение още със старта на Borderlands 2 през септември, а ще се появи малко по-късно и , за щастие, безплатно заедно със съответното DLC допълнение към играта.

11 април 2012
8857 прочитания
8 одобрения
2 неодобрения

Borderlands беше една от игрите, които оставиха дълбоко впечатление и у геймъри, и у критика през 2009 г., съчетавайки елементи на RPG, FPS и куест стиловете в оригинален и забавен сюжет, затова не е чудно, че заглавието е едно от най-очакваните за тази година. Достъпната информация за него все още е сравнително оскъдна, но от време на време все пак се появяват и някои нови детайли. Точно това се случи преди няколко дни на специализираното събитие PAX East 2012, когато шефът на Gearbox Software сподели подробности за интересен допълнителен персонаж, който ще се появи в Borderlands 2.

Borderlands 2

По думите на специалиста това ще бъде дама, кръстена Мекромант (mechromancer). За разлика от събратята си некроманти от традиционните игри тя обаче няма да може да управлява мъртъвци. За сметка на това ще може да подчинява роботи, откъдето произлиза и леката промяна в наименованието на "специалността" й. От концептуалната рисунка става ясно също, че на въпросната млада дама й липсва лявата ръка, която е заместена с механична протеза - още една очевидна причина за играта на думи.

Borderlands 2 mechromancer

От Gearbox Software обаче отбелязват, че в момента работата по Мекромантката не е приоритет за разработчиците, които са заети главно с последните щрихи по Borderlands 2, чиито официален дебют е насрочен за септември 2012 г. За съжаление, това означава, че допълнителният персонаж няма да е на разположение още със старта на играта, а ще се появи малко по-късно (след около 2-3 месеца) заедно със съответното DLC. Утеха за почитателите на Borderlands 2 е, че Мекромантката поне ще бъде безплатна. 

8 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"“Мекромант” ще е първият допълнителен персонаж в Borderlands 2"    

абонамент за бюлетина