Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Българско iPhone приложение добавя още опции за забавления за почитателите на World of Warcraft

Приложението World of Luck ще разнообразява живота на World of Warcraft феновете с късметчета и предизвикателства, като проектът позволява всички желаещи да добавят още такива.

06 април 2012
7310 прочитания
6 одобрения
4 неодобрения

MMORPG играта World of Warcraft самс по себе си предлага достатъчно забавления, но истинските й фенове вероятно не биха желали да се разделят с нея, дори когато са в движение. Точно за тази потребителска група е предназначено едно ново iPhone приложение, създадено от родна компания. Става въпрос за приложението World of Luck (вече достъпно в AppStore), има за цел както да развесели така и да разнообрази ежедневието на феновете на най-популярната масова мултиплеър игра с помощта на забавни късметчета и интересни предизвикателства.

World of Luck iPhone App

World of Luck е първото приложение на българската компания JI Apps насочено към интернационална публика и като такова е написано изцяло на английски език. При това създателите на забавното приложение са имали желание да създадат условия всеки желаещ да участва в проекта, като за целта на сайта на приложението се приемат предложения за късмети и предизвикателства, а на имейла на компанията можете да пращате както идеи и забележки, така и картинки, вдъхновени от приложението.

World of Luck iPhone App

"Ще се радваме да видим също и screenshot-и, на които ни показвате как изпълнявате едно или друго предизвикателство или се сбъдва някой от изтеглените от вас късмети. Всички изпратени от вас материали си остават ваша собственост и името ви гордо ще краси мястото където ги публикуваме - в специална секция на сайта и в самото приложение", дипълват още от JI Apps.

World of Luck iPhone App

World of Luck е безплатно приложение, като през интегрирания в него магазин можете да си купувате допълнителни късмети. В безплатната версия имате възможност да видите късмета си за деня, както и да опитате да изпълните предизвикателството на деня. След това можете да изчакате до утре и да изтеглите следващите. Приложението, също като World of Warcraft, си има achievement система - в случая получавате achievement ако изтеглите късмет в три последователни дни, при изтегляне на 20-тото си предизвикателство и много други. Ако късметът ви днес много ви е харесал, можете и да го споделите на стената си във фейсбук.
В заключение от JI Apps подчертават, че компанията не е свързана с Blizzard Entertainment по никакъв начин. 

6 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Българско iPhone приложение добавя още опции за забавления за почитателите на World of Warcraft"    

абонамент за бюлетина