Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Осветена клавиатура за нощни птици представи MODECOM

Освен удобна за използване в слабо осветена среда, новата клавиатура MC-9006 на полския производител MODECOM е съвсем тиха, ергономична и на достъпна цена.

05 април 2012
9394 прочитания
26 одобрения
3 неодобрения

Изобилието от компютърна периферия и аксесоари е доволно голямо дори на непретенциозни пазари като нашия, но появата на още такива устройства винаги е добре дошло за крайните потребители, тъй като предвещава повече конкуренция и, с голяма доза вероятност, по-ниски цени. Доста конкурентен например изглежда полският производител на такива продукти MODECOM, който по време на тазгодишната конференция DISTREE ни запозна с намеренията си да стъпи на българския пазар. Сега от компанията потвърждават тези си планове и с прес съобщение за интересен нов продукт, който може би скоро ще видим и на родния пазар.

Става въпрос за клавиатура, носеща обозначението MODECOM MC-9006, която е предназначена главно за нуждите на потребителите, които общуват с компютрите си предимно от мрак до зори. Разбира се, идеята е клавиатурата да е лесна за ползване и на тъмно, за което допринася осветяването на бутоните, достъпно в три режима на работа: изключено, синя подсветка и червена такава.

MODECOM MC-9006 backlit keyboard

Осветяването обаче не е всичко. От производителя подчертават прецизната работа на устройството и специалния дизайн на бутоните, който прави натискането им практически безшумно. Отбелязване заслужава и фактът, че цялата горна част клавиатурата е със специално матирано покритие, което не само допринася за външния вид, но и предотвратява нежелани приплъзвания на пръстите и ръцете по време на работа. Разбира се, има и специални функционални бутони за контрол на мултимедийно съдържание и системните функции на Windows.

MODECOM MC-9006 backlit keyboard

Според официалната информация, препоръчителната крайна цена на клавиатурата за нощни птици MODECOM MC-9006 е 19,90 евро – много прилично за такъв клас устройство. 

MODECOM MC-9006 backlit keyboard

26 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "PC периферия и аксесоари"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Desmond
11:33, 05 април 2012
ето такова бих си купил
1
одобрения: 2
Nothing is true! Everything is permitted!
JollyRoger
12:33, 05 април 2012
За тая цена и на мен ми звучи много добре, но въпреки това клавиатурата едва ли ще се продава много добре в България, ако не добавят БДС кирилизация на бутоните
2
одобрения: 2
Keep smiling
simovski
13:30, 05 април 2012
Кирилизация лесно ще се добави ,но кабела е дълъг 180см
лично аз предпочитам нещо по -безжично.
3
одобрения: 0
pupi_91
14:27, 05 април 2012
А не е ли по-добре за тези пари да си вземеш малка лампа, че даже може и да ти останат. Пък да не говорим, че с 2 светодиода също може да се освети. Но който има излишни пари нека ги дава, нали и фирмите трябва да оцеляват...
4
одобрения: 0
ivan1914blue
23:19, 07 април 2012
повечето хора имат бюра за компове с шейна за клавиатурата (без тези с лаптопите) слагат се 2-3 диода на горната -неподвижна част и клавиатурата святка та се къса :)
5
одобрения: 0
kukudov
00:24, 08 април 2012
Това е хубаво, но има и по евтини варианти за постигането на същият ефект.
6
одобрения: -1
Посетете сайта ми http://www.gabrovobg.com
masterfu
18:15, 19 април 2012
Копувам си я!!!
7
одобрения: 0
Militarry Engineer
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Осветена клавиатура за нощни птици представи MODECOM"    

абонамент за бюлетина