Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Windows Phone ще е в центъра на вниманието на десетия Mobile Monday в София

Както обикновено, входът за отворения телекомуникационен форум, който ще се състои на 9 април, е свободен.

04 април 2012
4278 прочитания
6 одобрения
0 неодобрения

Мобилната операционна система Windows Phone ще главният тематичен фокус на десетото издание на телекомуникационния форум Mobile Monday (МоМо) София, което ще се проведе на 9 април от 18:30 часа в клуб Culture Beat в НДК..

Организаторите припомнят, че събитието е отворен форум и входът е свободен, така че могат да присъстват всички желаещи да научат повече за развитието на платформата. Информацията от първа ръка, ще бъде осигурена от гост лекторите на десетото издание на МоМо в България: Калоян Канов от Nokia, Рая Юнакова от Microsoft и Никола Иринчев от GenSoft.

Windows Phone

Наскоро Microsoft и Nokia обявиха мащабна съвместна инвестиция в разработката на приложения за тази платформа, така че вероятно ще бъде интересно

В заключение остана да припомним, че събитие в София е част от инициативата МоМо, зародила се във Финландия през 2000 година. Към днешна дата Mobile Monday (Мобилният Понеделник), намира своя домакин сред повече от 70 града в света и се състои на всеки два месеца в първия ден от седмицата. МоМо София се грижи за създаването на неформална среда, предразполагаща професионалистите в областта на мобилните комуникации да обменят идеи, визии и становища. МоМо е открита възможност за всички членове на българското мобилно общество да намерят съмишленици за общи бизнес начинания, да сверят часовниците си с актуалното пазарно време, да презентират себе си пред "правилната публика и по правилния начин", допълват още организаторите. 

Mobile Monday (МоМо) София

6 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Мобилни комуникации"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Windows Phone ще е в центъра на вниманието на десетия Mobile Monday в София"    

абонамент за бюлетина