Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Samsung подсилва Smart TV предложенията си в Европа с още съдържание

Samsung подписа пан-европейско партньорство за доставка на съдържание с компанията SPI International, което ще осигури на зрителите на Стария континент над 2000 филма “по заявка” и допълнителни ТВ канали.

03 април 2012
5625 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения

От компанията Samsung Electronics съобщиха за предстояща поява на редица нови услуги, свързани със съдържанието за Samsung Smart TV техниката, като на първо място е възможността за използване на приложението FilmBox Live. След като го изтеглят, зрителите ще могат да гледат над 2000 филма от галерията на SPI International, както и голямо разнообразие от телевизионни програми, информира южнокорейският производител на електроника.

Samsung Smart TV

Това става възможно след подписано пан-европейско партньорство между двете компании, като, според официалната информация, FilmBox Live се предлага чрез месечен абонамент и включва седем канала, достъпни в Полша, Унгария, България и Испания от този месец. Съдържанието на каналите е селекция от водещи американски и европейски продукции и включва телевизионни сериали, както и повече от 300 филмови премиери всяка година, според Samsung.

FilmBox Live

Скоро партньорството със SPI International ще осигури още три канала в цяла Европа като индивидуални приложения: FightBox HD, FashionBox HD и DocuBox HD. FightBox HD пренася зрителите на ринговете за смесени бойни изкуства, бокс, борба, кикбокс и други бойни дисциплини. FashionBox HD предлага модни събития, ревюта и фотосесии от списания, а DocuBox HD съдържа колекция кадри от дивата природа и селекция от награждавани документални филми. 

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Samsung подсилва Smart TV предложенията си в Европа с още съдържание"    

абонамент за бюлетина