Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

VIVACOM отново разширява ТВ предложенията си

От 1 април телекомът включва във всички свои ТВ пакети и каналите BTV Lady, БНТ2 и The Voice, а собственият му канал VIVACOM ARENA два месеца ще е безплатен за всички.

30 март 2012
8302 прочитания
10 одобрения
27 неодобрения

Обявеният само преди месец фирмен ТВ канал VIVACOM ARENA два месеца ще бъде безплатен за всички абонати на цифровата телевизия на телекома, обявиха от компанията. Според официалната информация, това решение е предизвикано от големия зрителски интерес към канала, който предлага у комбинация от филми и спорт, излъчва тенис турнирите от международните серии ATP World Tour 250 и включва актуални филмови заглавия, сред които за април са "Авиаторът" (The Aviator), "Огън в кръвта: високо напрежение" (Crank: High Voltage), "Планината Броукбек" (The Brokeback Mountain), "Илюзионистът" (The Illusionist), хитовият български филм от 2010 г. „Сбогом, Мамо" и др.

VIVACOM TV

Поради множеството запитвания каналът ще бъде включен автоматично и в трите предлагани от телекома ТВ пакета – Start, Standard и Extra безплатно за периода от 1 април до 31 май 2012 г., гласи официалното съобщение на компанията.Той ще е наличен и в услугата на всички потребители на пакетни решения, в които има включена телевизия. Сумите на клиентите, които вече са закупили канала или са го заявили, ще бъдат възстановени и те също ще го ползват безплатно за посочения период, уточняват още от компанията.

Освен това, от 1 април VIVACOM включва във всички свои ТВ-пакети и дългоочаквания женски канал BTV Lady, политематичния BNT2, както и музикалния The Voice, информират още от компанията. В заключение се отбелязва също, че до края на май всички пакети на VIVACOM TV се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването. Единственото условие е клиентите вече да са потребители на някоя от услугите на телекома. За тези, които не са, е предвидена 100% отстъпка от инсталационната такса. 

10 одобрения
27 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
neustoim88
21:30, 01 април 2012
dano pusnete btv lady nay setne,qdosvam se 4e sprqxte latino fiesta.iskam da pusnete taraf tv
1
одобрения: 1
Любител
15:20, 02 април 2012
Очевидно залагат на количеството пред качеството: само 2 HD канала и то единя - чалга!
2
одобрения: 0
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"VIVACOM отново разширява ТВ предложенията си"    

абонамент за бюлетина