Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

YouTube за Android се сдоби с поддръжка на HD видео

Т.е. тя вече е налична в YouTube клиента и за версиите на Android с поредни номера 2.2 и по-нови, стига апаратът да разполага с HD-съвместим екран, процесор и GPU.

05 март 2012
6817 прочитания
8 одобрения
1 неодобрение

Google е обновила мобилния си клиент YouTube за Android, като е добавила редица приятни за потребителите особености. При това обновени варианти на мобилното приложение има както за Android 3.2 и по-новите издания на платформата, така и за нейните варианти с поредни номера Android 2.x.

В първия случай версията на YouTube за Android приложението е YouTube за Android е 3.5. От разработчика подчертават като най-важни обновления в него възможност за директен вход в YouTube с личния Google акаунт на потребителя и редица оправени грешки (макар да не се споменават точно какви).

YouTube for Android update

Във втория случай – ако ползват ОС Android 2.x. – потребителите имат на разположение клиента YouTube за Android 2.4. Новостите в него са аналогични, но вече е добавена и поддръжка за HD видео, каквато досега имаше по подразбиране само за YouTube за Android с версии 3.2 и нагоре. Трябва да се отбележи обаче, че тази HD поддръжка не работи на всички възможни телефони, а се активира само, ако апаратът разполага със съвместима версия на операционната система (Android 2.2 или по-нова) и HD-съвместим хардуер (екран, процесор, GPU и т.н.)

Обновеният клиент YouTube за Android вече е достъпен за сваляне от Android Market

8 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Полезни програми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Desmond
10:02, 05 март 2012
Много готино. Сега остава само да си купя телефон с Андроид
1
одобрения: 0
Nothing is true! Everything is permitted!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"YouTube за Android се сдоби с поддръжка на HD видео"    

абонамент за бюлетина