Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новите Optimus смартфони на LG ще привличат и с нов дизайн

По време на конференцията Mobile World Congress 2012 в Барселона LG Electronics ще представи и новата си концепция за смартфон дизайн, наречена L-Style.

22 февруари 2012
6160 прочитания
12 одобрения
4 неодобрения

В навечерието на започващото след борени дни събитие Mobile World Congress 2012 компанията LG Electronics отбелязва доста сериозна активност с вече няколко продуктови анонса, най-пресният от които беше този на необичайния 5-инчов апарат Optimus Vu. Днес южнокорейският производител прави поредната стъпка към разграничаването на своите смартфони от тези на другите състезатели на пазара със събщението, че се готви да покаже и цяла серия мобилни апарати, обединени най-вече от новия фиремн дизайн, кръстен L-Style и очеивдно черпещ вдъхновение от пристигналия наскоро у нас модел LG Prada v3.0.

LG L-Style Series smartphone

Според официалната информация от компанията, философията на дизайна L-Style най-общо включва пет естетически елемента: Modern Square Style (модерна квадратна форма) – за максимално удобство при държането на смартфона в ръка; Floating Mass Technology (технология за по-тънък изглед) – за още по-елегантна визия на устройството; Seamless Layout (излята форма) – за по-интуитивна подредба на бутоните; Harmonized Design Contrast (хармоничен контраст) – за перфектен завършек благодарение на изящните метални елементи; Sensuous Slim Shape (естетична форма) – за максимално атрактивната визия на телефона.

LG L-Style L3

По отношение на самите смартфони с новата L-Style визия от компанията са по-пестеливи на подробности, но все пак обещават по време на шоуто в Барселона първоначално да бъдат представени три такива апарата. Единият е Optimus L3, който ще бъде на европейския пазар още през март (с Android 2.3). До края на второто тримесечие LG ще пусне още две устройства с операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich: Optimus L5 с 4.0-инчов дисплей и модела от най-високия клас от серията Optimus L7 с 4.3-инчов екран.

LG L-Style Series smartphone

И трите смартфона ще се предлагат в България, като предлагането им в родните магазини ще започне от второто тримесечие на 2012 г. допълват още от компанията. 

12 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Мобилни комуникации"
КОМЕНТАРИ ОТ  
JollyRoger
13:12, 22 февруари 2012
Не че искам да подценявам труда на дизайнерите, но ми се струва, че колкото повече смартфони излизат, толкова по-еднакво изглеждат. В смисъл, че правоъгълен дизайн със заоблени ръбове или "модерната квадратна форма" сами по себе си надали ще накарат някого да падне по гръб в потрес и възхищение, та затова не съм и много сигурен, че такива "новости" си заслужават чак толкова писане ... виж, ако покажат кръгъл или осмоъгълен дизайн вече със сигурност ще е по-интересно .
1
одобрения: 6
Keep smiling
Анонимен
11:51, 23 февруари 2012
Abe то ако трябва да сме честни и дизайна на тези LG-a е един....,направо да ти се отще да имаш телефон....,ама карай
2
одобрения: 0
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Новите Optimus смартфони на LG ще привличат и с нов дизайн"



    

абонамент за бюлетина