Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

16 игри със Sapphire Radeon HD 7970 и най-бързия графичен процесор до момента

23 януари 2012
31857 прочитания
73 одобрения
4 неодобрения
Страница 8 от 12

3D Игри

Colin McRae: DiRT 2
Colin McRae: DiRT 2 е второто издание на тази поредица. Играта е „класика” за почитателите на рали състезанията. Разработена е от Codemasters и в това издание е добавена DX11 поддръжка за по-голям реализъм на състезателната среда. Веднага се забелязва подобрената визия на водата  и другите повърхности, благодарение на дисплейсмънт мапинга, както и сложните анимации на публиката, които са теселирани за по-богата детайлност.  Играта използва обновена версия на енджина EGO 1.0.


Colin McRae: DiRT 3
Това е най-последната версия на играта на Codemasters, която беше пусната преди по-малко от година за PC. Базирана е на енджина EGO 2.0


Alien Vs Predator
Като повечето вече излезли DirectX 11 заглавия, Alien Vs Predator използва всички възможности на DX11 хардуера, за да осигури пълно потапяне в играта. Тук ще видите DX11 теселация и разширена функционалност при прилагане на сенките. В играта се прилага много ефективна геометрична теселация за най-точно пресъздаване на модела на известния дизайн на извънземното на HR Giger. 


F1-2010
Самото име на F1-2010 подсказва към какво е насочена играта.  Тя също използва енджина EGO 1.0 и поддържа DX11.


HardReset
HardReset е доста ексклузивен шутър от първо лице, дело на полския разработчик  Flying Wild Hog. Екипът му е формиран от разработчици на Painkiller (People Can Fly), както и бивши разработчици от CD Project Red и City Interactive. Играта черпи вдъхновение от Уилям Гибсън, Нийл Стивънс и Филип Дик. По отношение на геймплея, тя е сингъл плейър и основното и вдъхновение идва от  Serios Sam, така че и тук ще се радвате на огромни орди от „гадове”, експлодиращи варели и пр. Базирана е на енджина Road Hog.


Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2
Това заглавие  на Ubisoft  е аркадна игра в стил полетен симулатор и се явява продължение на HAWX. Играта излиза в края на 2010-та година и е сравнително актуална. 


Lost Planet 2
Десетилетие, след появата на първата игра, вече и лицето на E.D.N е променено коренно.  Ледът е започнал да се топи и са се образували буйни тропически джунгли и  сурови пустини. Играта използва много интензивно функциите, които предлага DirectX 11 интерфейса, в резултат на което, е много взискателна и към графичния хардуер.


Metro 2033
Metro 2033 е типичен шутър от първо лице с много брутални сцени с харахтерен руски привкус. Играта е базирана на едноименната новела на младия руския автор Дмитрий Глуховски. Действието се развива в пост апокалиптична Москва. Вие играете като Артьом и в повечето време ще прекарвате кръстосвайки подземната мрежа от тунели на метрото.  Независимо от потискащата атмосфера, визуалните ефекти са много високо ниво. Играта е много тежка и изисква много мощен графичен ускорител, като, без да се преувеличава, за момента тя е най-добрата „мелачка” за всички графични карти. Базирана е на енджина „4A Engin”,  поддрържа  DX11, Nvidia 3D Vison и PxysX. 

73 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Тест"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"16 игри със Sapphire Radeon HD 7970 и най-бързия графичен процесор до момента"    

абонамент за бюлетина