Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Под лупата: Razer Arctosa

Елегантен компромис

22 април 2009
21552 прочитания
24 одобрения
0 неодобрения
Страница 1 от 4Драгомир "Duffer" Дончев
Arctosa е вид паяк-вълк от голямото семейство Lycosidae. Ако вече си част от така наречения “Razer култ” вече си пределно наясно за какво иде реч и каква точно е връзката.
В случай, че не си шанса да бъдеш приобщен към него именно от същия този хищен арахнид е изключително голям. Подходи с нужното уважение – предстои ти да се запознаеш с един от най-добрите представители на специализираната, геймърска периферия, създаван някога.

The initial statement
Да започна с уговорката, че ако не си запален играч вероятно е разумна идея изобщо да не продължаваш с четенето на това ревю. Безсмислено е! Не се правя на елитарен, просто се опитвам да ти спестя време. Истината е, че ако прекарваш по-голяма част от времето си пред компютъра в чат, сърфиране в уеб или рутинна офис работа нищо от това което има да ти предложи Arctosa няма да те изкуши. Нещо повече – ще ти се стори излишно, няма да можеш да оцениш плюсовете му и на финала продукта на Razer вероятно ще ти се стори надценен.
В същото време ако си истински, фанатичен геймър бързо ще оцениш великолепните и изключително добре обмислени екстри на Arctosa скрити зад привидно скромната й външност.
24 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Ревю"
КОМЕНТАРИ ОТ  
MoD3RatoR
18:24, 21 август 2010
тази клавиатура ще си я купувам от Tehnopolis - Пловдив
за 95лв.
1
одобрения: 0
Gamer
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Под лупата: Razer Arctosa"    

абонамент за бюлетина